van még hátra az összeurópai aláírásgyűjtésre!!!

FEJLEC alairas

A Feltétel Nélküli Alapjövedelmek Bevezetése az Egész EU-ban 2020/2021. E.P.Kezdeményezés

Tegnap még csak vágytunk rá, ma már gondolkodunk róla,a holnap viszont elképzelhetetlen nélküle!

Ez a Feltétel Nélküli  Alapjövedelem.

Az igazi erő a szabad civil szervezetekben és azokban az emberekben rejlik, akik önzetlenül, mások iránt érzett szeretetből tesznek azokért az embertársaikért, akik mások segítségére szorulnak, vagy csak képtelenek saját maguk változtatni helyzetükön, hogy élhetőbb és kiszámíthatóbb életük legyen.  

Feltétel Nélküli Alapjövedelem ösztönözné az embereket a demokráciánk védelmére.

A változásért szükség van aláírásodra, amit itt megtehetsz: https://hu.eci-ubi.eu/   -Köszönjük  ❤


A "Feltétel Nélküli Alapjövedelmek Bevezetése az Egész EU-ban", (Start Unconditional Basic Incomes (UBI) Throughout the EU) egy Európai Polgári Kezdeményezés  2020.09.25. - 2021.09.25. -ben.

Az Első Magyar Feltétel Nélküli Alapjövedelemért Egyesület  hasonlóan a 2013/14 évi EPK Kampányhoz (akkor a Kalózpárttal és más civil szervezetekkel közösen ),  ez alkalommal is az elindítója ennek a EP Kezdeményezésnek itt az országban.

Az egy évig tartó kampány folyamán amennyiben arra mód lesz (és miért is ne lenne), az Egyesület él majd a különböző pártok és szervezetek adta lehetőségekkel, velük és általuk igyekeznek teljesíteni mielőbb a szükséges aláírásmennyiséget sőt annál sokkal többet.

Az FNA Egyesület szervező csapata ❤

Kisfilm a kitöltéshez

Problémád van az Európai Polgári Kezdeményezés kitöltésével? Nem vagy biztos abban, hogy mit és hogyan kell beírnod?

 

Európai Polgári Kezdeményezés a Feltétel Nélküli Alapjövedelemért

2020/21

Feltétel Nélküli Alapjövedelem bevezetése az egész EU-ban

Célunk a Feltétel Nélküli Alapjövedelem bevezetése az egész EU-ban, amely biztosítja minden ember anyagi létfenntartását és az EU gazdaságpolitikájának részeként lehetővé tegye, hogy mindenki részt vehessen a közügyekben.

Ezt a célt úgy kell elérni, hogy az EU maradjon a szerződések által biztosított felhatalmazási körön belül.

Felkérjük az EU Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a feltétel nélküli alapjövedelmek bevezetésére az egész EU-ban, amelyek csökkentik a regionális különbségeket az EU gazdasági, társadalmi és területi összetartozásának erősítése érdekében.

Ez megvalósítja az Európai Tanács, az Európai Parlament és az Európai Bizottság 2017. évi együttes nyilatkozatának azt a célját, hogy „az EU és tagállamai az alapjövedelem garantálása érdekében támogatni fogják a hatékony, fenntartható és méltányos társadalombiztosítási rendszereket is”, az egyenlőtlenség leküzdése érdekében.

Írja alá a 2020-as Európai Polgári Kezdeményezést, a feltétel nélküli alapjövedelmek bevezetéséért.

Az aláírásgyűjtés kezdőnapja: 2020. szeptember 25., a befejező nap 2021. szeptember 25.

Emelje fel a hangját az életét érintő politikai kérdésekben. Az Európai Polgári Kezdeményezés egy egyedülálló módja annak, hogy beleszólása legyen az EU alakításába azáltal, hogy felszólítja az Európai Bizottságot, hogy javasoljon új törvényeket. Miután egy Európai Polgári Kezdeményezés elérte az egymillió aláírást, a Bizottság hozza meg a további döntést.

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.