fejlec

6-ik Hírlevél Szeptember

alrsgyjt Eddig 145 e aláírás gyűlt össze.

 

Feltétel Nélküli Alapjövedelem (FNA) az egész EU -ban

Tisztelt  európai polgári kezdeményezés aláíró! 

Reméljük, jó egészségnek örvend.

Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott, hogy értesüljön az európai polgári kezdeményezésről (EPK).

1. Az EPK aláírás státusza

 FNA logo nagy módosítottpng

Eddig mintegy 145 ezer aláírást gyűjtöttünk az EU-ban. Szlovénia teljesítette a minimális mennyiséget, Németország újabb lépést tett előre a minimum mennyiség több mint 67% -ával. Lettország, Spanyolország és Görögország megközelíti a minimális 60% -ot. lásd a (táblázat).

Az új határidőre, 2022. június 25 -ig havonta körülbelül 100 ezer aláírót kell toborozni ahhoz, hogy elérjük az 1 millió plusz X puffer célt. Ez akkor érhető el, ha mindazok, akik eddig aláírták, még legalább hét aláírót nyerhetnek. Kérjük Önt, hogy továbbra is segítse az európai polgári kezdeményezésünk "sokszorozóit", tovább terjesztve azt családjukra, barátaikra és kollégáikra.

A kampány honlapja: https://eci.ec.europa.eu/014/public/#/screen/home  de a weboldalunkon is megtalálja a linket: https://alapjovedelem.org/

Egy másik sürgős kérés: Az ECI Save Bees and Farmers több mint 750 ezer aláírással rendelkezik, szeptember végére már csak 250 ezer hiányzik. Támogassa ezt az EPK -t is és írja alá, az ECI Save Bees and Farmers koordinátorai és támogatói is támogatják a mi kezdeményezésünket.

 

2. Nemzetközi Alapjövedelem Hét 

2021. szeptember 20-26 között kerül megrendezésre a 14. Nemzetközi Alapjövedelem Hét, „Egy jobb világ felé” szlogennel. Sok színes és érdekes előadás Európa szerte és Magyarországon is. Természetesen ezzel is szeretnénk teret adni, hogy az egymillió aláírást elérjük az európai polgári kezdeményezéshez.

Szeptember 25-én lesz élő és egy 24 órás online ’Alapjövedelem menet’ a Föld körül. Az Alapjövedelem Hét lehetőséget ad Önnek is, hogy online vagy élő eseményeket tartson az alapjövedelemről és az európai polgári kezdeményezésről, másokkal együtt, vagy gyűjtsön aláírásokat az európai polgári kezdeményezéshez online vagy papíralapú nyomtatványokon -a nemzeti ECI-koordinátorán keresztül .

Kövesse weboldalunkon vagy Facebook oldalunkon az eseményeket: https://alapjovedelem.org

https://www.facebook.com/FNA.hu/

3. Alapjövedelem az „Európa jövőjéről” szóló konferencián: 1. hely lehetséges

 future of europe

Az EPK-ek ismertebbé tétele érdekében, de az alapjövedelem meghatározása érdekében is, a „Future of Europe”  konferencia-folyamatba  behelyeztük az EPK -t  - Internet-platform Európa jövőjéről konferencia.  Ott már a 6. helyen áll a "Gazdaság és szociális ügyek" területén. Csak 150 támogató hiányzik, hogy meglegyen az 1. hely. Ez az Ön segítségével elérhető lehet.  

Jó lenne, ha ezen a platformon támogatná az európai polgári kezdeményezést, és a platform linkjét terjesztené, hogy ezen a konferencia -platformon is további támogatást kapjon.  

 

4. A második európai alapjövedelem sorsolása egy évre

 

Nagyon jó hír az UBI4ALL -tól: Az európai alapjövedelem következő egy évét (havi 800 euró) finanszírozzák, és szeptember 20 -án sorsolják ki. Azok számára, akik már regisztráltak, nincs mit tenni - marad a nyerő potban. A többiek számára lehetőség van ingyenes regisztrációra legkésőbb szeptember 18 -ig. Kérjük, ossza meg az UBI4ALL -t és segítse az alapjövedelem következő évi finanszírozását 1 fő részére. 

  

Minden jót kívánunk! Maradjon egészséges és elkötelezett az alapjövedelem mellett!

Klaus Sambor, Ausztria

Ronald Blaschke, Németország

Szentpéteri Györgyi Magyarország

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

6
7
7