fejlec

12-ik hírlevél

log 2Storm, avagy egy erős válasz... egy másik Európai Polgári Kezdeményezéről.... és a harmadik FNA tombola és az UBI4ALL jövőbeli terve (FNA Mindenkinek)

Kedves Aláírója a "Feltétel Nélküli Alapjövedelmek (FNA) Bevezetése az Egész EU-ban"  európai polgári kezdeményezésnek!

Reméljük, hogy jó egészségben van.

Azért kapja ezt az üzenetet, mert feliratkozott az európai polgári kezdeményezéssel (EPK) kapcsolatos frissítésekre.

 

1. EPK-FNA erős választ adunk az aláírásunkkal!

log 1


 

 

 

 

 

 

 

Mi, az Európai Unió polgárai  ideje, hogy kiprovokáljuk az aláírási vihart  - terjesszük és támogassuk az EPK_FNA-t!  Ez az utolsó lehetőség, mivel június 25-én véget ér az Európai Polgári Kezdeményezés az FNA-ért. Az aláírások, a demonstrációk mind üzenetek voltak mindenek előtt a saját országunk  kormánya számára! A mi  országunk polgáraitól származó aláírások száma a legbeszédesebb üzenet   - az FNA-val nem lehet tovább várni!  Már nem az a kérdés, hogy "lesz-e", hanem csak az, hogy  "hogyan"!?  Pozitív példaként említhető Ausztria, ahol az FNA ausztriai bevezetését célzó petíciót 168.981 személy írta alá.

Az FNA nem lehet átmeneti megoldás. Az embernek mindig joga van nemet mondani, de ez csak akkor garantálható, ha az alapvető, méltóságteljes megélhetése biztosított. Csak akkor mondhatjuk, hogy az embernek van választási szabadsága! A mi polgári kezdeményezésünknek elő kell segítenieaz FNA bevezetését az EU-ban. De nem feledkezünk meg a világ többi részéről sem. Ha sikerrel járunk, akkor az EU-n kívüli FNA-mozgalmaknak is lendületet ad.

 

Írja alá és ossza meg :

https://alapjovedelem.org/alairasgyujtes.html

vagy itt:     HU.ECI-UBI.EU

 

 

 

2. Szeretne egy másik Európai Polgári Kezdeményezést támogatni?

log 3

 

 

 

 

Szeretnénk kiemelni egy másik Európai Polgári Kezdeményezést, amely az Izrael állam megszállt vagy elcsatolt területein lévő illegális településekkel való kereskedelem leállítása érdekében van. Az EU ellenzi az annexiót, és a megszállt területeken lévő illegális településeket a nemzetközi béke és stabilitás akadályának tekinti. De annak ellenére, hogy az illegális települések háborús bűncselekménynek minősülnek, az EU továbbra is kereskedik velük. Ez a kereskedelem lehetővé teszi az annexióból származó nyereséget, és hozzájárul az illegális települések terjeszkedéséhez világszerte. Ez az Európai Polgári Kezdeményezés  olyan uniós törvényt követel, amely véget vet az illegális településekkel folytatott kereskedelemnek, és amelyet a Human Rights Watch, az Avaaz, a Sum of Us és több mint 150 emberi jogi szervezet támogat Európa-szerte. Bizalommal aláírhatja, ha ide kattint:

  https://stopsettlements.org/

 

3. Érezze meg, milyen az FNA a valóságban. Mik az UBI4ALL (FNA Mindenkinek) jövőbeli tervei?

log 4

 

log 5

 

 

 

 

 Csak hogy tájékoztassuk Önt az UBI4ALL legújabb tevékenységeiről...                                      

A következő tombola húzását június 20-ára, hétfőre tervezzük. Hat hónapnyi úgynevezett "Európai Alapjövedelmet" fogunk kisorsolni (azaz 4.800.- eurót) - ennyi volt a tombola alapban lévő összeg, mielőtt kiküldtük a hírlevelet. Ezzel az EPK-FNA kampányt szeretnénk támogatni, kattintson ide:    https://ubi4all.eu/hu/

Jó kilátások a jövőre nézve: Úgy döntöttünk, hogy az UBI4ALL projektet az EPK-FNA-n túl is folytatjuk,  ezért júliusban megnyitjuk a tombolára való regisztrációt az EU-n kívüli országok,  például az Egyesült Királyság, Svájc, Norvégia, Ukrajna... és egy napon nyitunk a világ többi része felé is.

Kedves Olvasó, a legjobbakat kívánjuk és kérjük, maradjon továbbra is  a Feltétel Nélküli Alapjövedelem elkötelezettje!

Klaus Sambor, Ausztria

Ronald Blaschke, Németország   

Szentpéteri Györgyi Magyarország

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

6
7
7