fejlec

Dél-Koreában bevezetésre kerülhet az FNA (OS dec)

Lee Jae myung 002 Egyesületünk örömmel tudatja, hogy a feltétel nélküli alapjövedelem eszméje elfogadottabbá vált a világban.

Statisztika és érzelem (OS július)

adatokAz emberek bár figyelik az adatokat, amelyeket a statisztika tudománya gyűjt össze, többségük keveset tud erről a tudományról. Felháborodik, ha neki nem kedvező értékeket lát és úgy érzi, hogy itt valamilyen aljas csalás áll a dolog mögött, amivel őt be akarják csapni, megrövidíteni a statisztikával.

Születésnapi megemlékezés

4Ünnepelünk!

Röviden az Európai Polgári Kezdeményezésről (EPK)

Tudja-e Ön, hogy mit jelent az Európai Polgári Kezdeményezés? Tudja-e, hogy minden európai uniós tagállam polgára, így Ön is élhet ezzel a lehetőséggel? Hallassa hangját, legyen aktív az Önnek fontos kérdésekben! Keressen támogatókat, segítőket, hasonlóan gondolkodókat és legyen aktív európai polgár!

Alapjövedelem? Feltétel nélkül? És akkor is dolgozunk majd? (OS)

Közeleg május elseje, a munka – vagy a munkások – nemzetközi ünnepe, állami ünnepnap, amelyet a munkakörülmények javításáért, elsősorban a 8 órás munkaidő bevezetésért harcoltak ki maguknak még a 19. század végén a dolgozók.

Mire várunk még?

Akinek nincs munkája annak is meg kell élnie valahogy és a családjának is. A világjárvány következtében sok korábban jól fizetett állás is eltűnt – állítólag csak ideiglenesen – így a gyakran érzéketlen középosztály a saját bőrén érzi a megélhetési gondokat. Egész ágazatok – turizmus, vendéglátás, szórakozás, kultúra – várakoznak tehetetlenül a járvány végére.

Boldog új évet és jó egészséget! (januári OS)

Boldog új évet és jó egészséget – a kívánság nem is lehetne aktuálisabb! A világjárvány ugyanis teljesen felfordította a hétköznapi életünket, sokkal kevesebbet találkozhatunk más emberekkel, nincsenek nyilvános rendezvények, nem futhatunk össze egy kávéra és egy beszélgetésre az ismerősökkel. Hogy lehet így aláírásokat gyűjteni?

Alkategóriák

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

6
7
7