fejlec

Születésnapi megemlékezés

4Ünnepelünk!

10 éves az Első Magyar Feltétel Nélküli Alapjövedelemért Egyesület

Egyesületünk 2011.05. 31-én alakult meg Budaörsön.

Az első pillanattól kezdve lelkesen és fáradtságot nem kímélve végeztük a magunk elé kitűzött feladatokat: megismertetni a lakosságot az FNA fogalmával.

Egyesületünk neve ismert nemzetközi szinten is, az FNA-ért küzdő civil szervezetek körében. A világméretű járvány okozta nehézségek ellenére itthon mi indítottuk el az Európai Polgári Kezdeményezést: „Feltétel Nélküli Alapjövedelmek (FNA) Bevezetése az Egész EU-ban” címmel futó aláírásgyűjtési kampányt. Az akció 2020.09. 25-én kezdődött és a járvány miatt kétszer is meghosszabbításra került, így 2022. 03. 25-ig tart. Nagyon nehéz kampányt szervezni anélkül, hogy személyesen is kapcsolatba léphetnénk az emberekkel, pedig mostanáig kizárólag online dolgozhattunk. Azt reméljük, hogy a nyári időszakban már közvetlenül fordulhatunk emberekhez, beszélgethetünk velük, akik ott rögtön támogathatják és aláírhatják az FNA bevezetését javasló kezdeményezést.

Egyesületünk az egyetlen szervezet, amelynek egyedüli célja és egyedüli munkája az FNA bevezetésének előmozdítása itthon, az EU-ban és végül az egész világon: Ez a küldetésünk!

„TEGNAP reménykedtünk benne, MA gondolkodunk rajta, HOLNAP el sem tudnánk képzelni, hogy nélküle éljünk!  Ez a FELTÉTEL  NÉLKÜLI  ALAPJÖVEDELEM! "

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

6
7
7