fejlec

A 3. tombola kisorsolására június 20-án kerül sor

log 5Ön is vegyen részt a 3-ik  UBI4ALL  (FNA Mindenkinek) online tombolán, amely közel esik a Feltétel Nélküli Alapjövedelemért (FNA) indított európai polgári kezdeményezés utolsó napjához.

Kedves Olvasó !

Ön is vegyen részt a 3-ik  UBI4ALL  (FNA Mindenkinek) online tombolán, amely közel esik a Feltétel Nélküli Alapjövedelemért (FNA) indított európai polgári kezdeményezés utolsó napjához.

Ha még nem tette volna meg, akkor a részvételhez regisztráljon a https://ubi4all.eu/hu/  oldalon.  Európában 20.323 ember szeretné megszerezni az alapjövedelmet.                      

Következő sorsolás június 20-án.

Sok szerencsét kívánunk! 

log 5

A nyereményjátékot élőben közvetítjük hivatalos Youtube csatornánkon. Az eseményt a Youtube-on, vagy a Facebookon  keresztül követheti. A tombola napján és időpontjában meg fogjuk osztani az élő közvetítés Youtube linkjét azok számára, akik inkább a Facebookon keresztül néznék a sorsolást.

Különleges vendégeink lesznek az Európai Polgári Kezdeményezés FNA nemzeti koordinátorai Olaszországból, Spanyolországból, Magyarországról és Görögországból, akik betekintést nyújtanak majd a munkájukba.

Örülnénk, ha Önt is a tombola nézői között üdvözölhetnénk!

PS: mielőtt más oldalra váltana, kérjük, ne feledje, hogy június 25-ig még aláírhatja a " Feltétel Nélküli Alapjövedelmek (FNA) Bevezetése az Egész EU-ban" című Európai Polgári Kezdeményezésünket.   

Itt írhatja alá:  HU.ECI-UBI.EU

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy hozzájáruljon az uniós politika alakításához! Mindenkire szükségünk van !

Friss hír: Az Európai Parlament elindítja az Unió alapszerződéseinek felülvizsgálatának folyamatát ! Céljuk, hogy az európai polgárok igénye és akarata szerint alakuljon át az Unió!  https://www.reneweuropegroup.eu/news/2022-06-09/historic-day-the-european-parliament-starts-treaty-reform-based-on-the-will-of-european-citizens

 

A feltétel nélküli alapjövedelem hálózat világtérképe

6
7
7